Cluj: SCANDAL Au atacat cu sabia un grup de tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: <b>SCANDAL</b> Au atacat cu sabia un grup de tineri
Cluj: <b>SCANDAL</b> Au atacat cu sabia un grup de tineri

Doi tineri au decis să se răzbune pe un grup de patru băieţi în urma unui conflict mai vechi, unul dintre atacatori folosind o sabie cu care le-a cauzat leziuni acestora.

Ovidiu P., de 22 de ani, din comuna Cătina şi un apropiat al său din Cluj-Napoca, Daniel Mihai L., au atacat un grup de patru tineri din pentru a-şi face dreptate în urma unui conflict mai vechi. Incidentul s-a produs în localitatea Valea-Calda, unde poliţiştii au constatat că victimele încercau să plece spre localitatea Feldioara în jurul orei 20.45, după ce au consumat alcool la un local public.

În acest timp, atacatorii i-au fost acostat şi lovit pe doi dintre bărbaţi. Din cercetările efectuate s-a constatat că Ovidiu P. a folosit la agresiune o sabie cu care le-a cauzat acestora leziuni prin tăiere. Suspecţii sunt cercetaţi de către poliţişti în stare de libertate pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, loviri sau alte violenţe, iar atacatorul cu sabia şi pentru portul fără drept al sabiei.

Grupul de patru persoane era format din Janos K. de 19 ani, din Dej, Levente K. de 23 ani, din comuna Cătina, Vlad L. de 24 ani, din oraşul Lupeni, judeţul Hunedoara şi Ovidiu Ionuţ D., de 18 ani, din comuna Cătina.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite