Atletul Ben Johnson, în vizită la CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ben Johnson
Ben Johnson

Fostul atlet canadian de origine jamaicană Ben Johnson s-a aflat, luni, la Cluj, într-o vizită la clubul CFR, a declarat preşedintele grupării clujene, Iuliu Mureşan.

„Este o surpriză plăcută din partea unor prieteni. Să-l avem în vizită pe cel care a doborât cinci recorduri mondiale şi a fost multiplu campion mondial este o onoare pentru noi. S-a ocupat de mai mulţi fotbalişti de-a lungul timpului, inclusiv de băiatul lui Kadhafi. Este prieten cu multe personalităţi, de exemplu, de la Cluj va pleca spre Dubai, pentru o reuniune de marcă. Mi-a făcut o impresie excelentă, este modest şi foarte plăcut. Nu ştiu dacă vom colabora în viitor cu el, totul e posibil, avem o colaborare foarte bună în Italia, cu prietenii noştri de acolo, prin care a venit el", a declarat Iuliu Mureşan, citat de Mediafax.

Ben Johnson s-a aflat, luni, la Cluj, fiind adus de impresarul Călin Puşcaş, cel care a intermediat tranferul la CFR al sud-coreenilor Kim Byung Oh şi Lee Seung Woo.

Ben Johnson a pierdut titlul olimpic obţinut la Seul şi pe cel mondial de la Roma, din 1987, ambele în proba de 100 de metri, deoarece a fost depistat pozitiv. Din acelaşi motiv, i-au fost anulate două recorduri mondiale stabilite în proba de 100 de metri.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite