Atenţie, şoferi! Radare pe drumurile naţionale din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 700 de radare vor monitoriza pe vitezomanii din toată ţara.
Peste 700 de radare vor monitoriza pe vitezomanii din toată ţara.

Poliţiştii de la Serviciul de Poliţie Rutieră Cluj vor fi cu ochii pe şoferii vitezomani. Echipaje de agenţi vor fi pe mai multe drumuri din judeţ.

Radarele vor fi mâine pe mai multe tronsoane din judeţ, iar şoferii care circulă vor trebui să fie atenţi. Aparatele radar ar putea fi amplasate mâine pe tronsoanele Cluj-Napoca-Turda, Cluj-Napoca-Bihor în zona localităţilor Floreşti, Huedin şi Poieni, pe DN 1 F la Baciu, pe  DN 1 C în zona localităţilor Apahida, Bonţida, Gherla şi Căşeiu, respectiv pe Autostrada A 3. În Cluj-Napoca, radarele  pot fi amplasate pe arterele Aurel Vlaicu, Calea Turzii, Calea Floreşti, Observatorului, Corneliu Coposu.

Poimâine, 9 ianuarie, aparatele radar pot fi amplasate pe DN 1 E 60, pe tronsonul Cluj-Napoca-Turda în zona localităţilor Feleacu şi Tureni, pe tronsonul Cluj-Napoca-Bihor în zona localităţilor Gilău, Căpuşu Mare şi Negreni, pe DN 1 F la Baciu şi Mera, pe DN 1 C în zona localităţilor Jucu, Răscruci, Buneşti, şi Urişor, pe Autostrada A 3. În Cluj-Napoca, radarele pot fi amplasate pe 21 Decembrie 1989, Bucureşti, Calea Turzii, Calea Mănăştur, Frunzişului şi Muncii.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite