Atelier de sculptură în fructe şi legume la Târgul „Produs de Cluj“ din weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clujenii îşi vor putea cumpăra fructe şi legume de la târgul „Produs de Cluj“ din acest weekend  (foto arhivă)
Clujenii îşi vor putea cumpăra fructe şi legume de la târgul „Produs de Cluj“ din acest weekend (foto arhivă)

O nouă ediţie a Târgului „Produs de Cluj" va avea loc la acest sfârşit de săptămână în parcarea hipermarketului Cora. Fiind sezonul în care se fac pregătiri pentru cămară, organizatorii pun accentul pe legume, care se vor vinde la preţuri de producător.

Parcarea hipermarketului Cora va găzdui, în acest sfârşit de săptămână, o nouă ediţie a târgului „Produs de Cluj", organizat de asociaţia cu acelaşi nume înfiinţată în 2010 din iniţiativa preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj. Directorul acestei asociaţii, Ramona Moldovan, spune că vor fi amenajate în jur de 30 de standuri în care producătorii agricoli şi meşterii populari din judeţ îşi vor expune produsele - costume populare, sculpturi în piatră, marmură şi lemn, picturi, produse apicole, sucuri naturale, dar şi legume şi fructe.

„Evenimentul din acest weekend se vrea o zi a recoltei. La această ediţie a târgului Produs de Cluj vom pune accentual pe legume şi fructe pentru că e sezonul în care gospodinele au grijă de cămară", afirmă Ramona Moldovan.

Nu vor lipsi nici micii şi cârnăciorii prăjiţi, dar nici renumita friptură de Turda. Pe lângă produse, organizatorii spun că oamenii vor putea asculta şi muzică populară, spectacole fiind programate vineri, sâmbătă şi duminică, la orele 15.00 şi 18.00. Vineri vor concerta Traian Ilea şi Valeria Codorean, sâmbătă - Sava Negrean Brudaşcu şi Cornel Brudaşcu iar duminică - Aurel Tămaş şi Cristian Pomohaci.

Pentru copii, organizatorii au pregătit duminică, de la ora 10.30, un atelier de sculptură din fructe şi legume, iar apoi un spectacol de teatru de păpuşi.

Deschiderea oficială a fost programată pentru ziua de vineri, 16 septembrie, la ora 12.00, iar deschiderea oficială, la ora 18.00. Sâmbătă şi duminică, târgul va fi deschis între orele 10.00 şi 22.00.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite