Atelier de fotografie pentru tineri, la Fabrica de Pensule

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 5-9 octombrie, la etajul IV al Fabricii de Pensule va avea loc un atelier foto condus de Irina Dumitraşcu. Acesta se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 15 - 19 ani.

Cei interesaţi de fotografie se pot familiariza cu tehnicile de bază ale fotografiei, folosirea unui aparat de fotografiat, compoziție şi exprimare vizuală.

În cadrul atelierelor, zece tineri vor explora cu ajutorul aparatului de fotografiat cartierul în care locuiesc, oamenii din jur, vor învăţa tehnici artistice de bază de compoziţie şi fotografiere, vor beneficia de sesiuni de fotografie în studio şi în exterior.

Atelierul este conceput ca o serie de 6 întâlniri, în care vor fi alternate cate o sesiune de teorie şi exerciţiu în studio, şi o sesiune de practică în aer liber, în cartier, fiecare sesiune abordând o temă diferită.

Atelierul se adresează unui număr de 10 tineri, iar participarea este gratuită. Doritorii se pot înscrie trimițând la adresa irina.dora@gmail.com o scurtă motivație de participare (max. 10 rânduri) şi o selecție de cinci fotografii pe care le-au realizat, până în 30 septembrie.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite