Asfalt pe străzile "strategice" din Cluj - revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei clujene
Revista presei clujene

Ziarele locale scriu astăzi despre planul de asfaltare a Primăriei Cluj-Napoca pentru străzile periferice, despre salonul de inventică ce începe astăzi la Cluj, dar şi despre procesul de ieri al omului de afaceri Arpad Paszkany cu Iulian DFascălu, patronul Iulius Group.

Asfalt pe străzile “strategice”. Primăria Cluj-Napoca plănuieşte asfaltarea a trei străzi care fac legătura între oraş şi zone importante de la periferie, aflate în plină dezvoltare.
Municipalitatea a solicitat certificate de urbanism în vederea asfaltării străzilor Colonia Borhanci, Calea Baciului şi Cantonului. Arterele fac legătura între oraş şi obiective importante: o nouă unitate de retail, un centru de servicii, centura Vâlcele-Apahida sau Piaţa Agro Transilvania. Primăria Cluj-Napoca are în plan realizarea studiilor de fezabilitate şi a proiectelor tehnice pentru modernizarea acestor străzi separat de celelalte programe de asfaltare. Detalii în Ziua de Cluj. 

Clujenii, în grafic la concedii medicale. Cseke Attila, ministrul Sănătăţii, a dat recent un ordin prin care modifică acordarea concediilor medicale şi a indemnizaţiilor aferente acestora, pentru că, se pare, în ultimii ani foarte mulţi bani din bugetul sănătăţii a fost cheltuit cu plata concediilor de acest tip. Cseke a declarat că multe dintre concediile medicale au fost acordate unor persoane care nu sînt bolnave sau chiar plecate în străinătate. Informaţii în Foaia Transilvană.

Fostul viceprimar al Clujului Adrian Popa şi preşedintele CFR Cluj susţin că Paszkany a fost şantajat
. Martorii chemaţi de Paszkany în apărarea sa au declarat că finantatorul CFR Cluj a fost şantajat de către Marius Nicoară, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, şi de omul de afaceri Iulian Dascălu, patronul Iulius Mall. Procurorii DIICOT l-au trimis pe Paszkany în judecată tocmai pentru ca s-ar fi folosit de şantaj, scrie stiridecluj.ro.

Salon de inventică la Târgul Internaţional Tehnic. Ediţia din acest an a Tîrgului Internaţional Tehnic va găzdui şi Salonul Internaţional al Cercetarii, Inovarii şi Inventicii, în cadrul căruia peste 80 de participanţi – institute de cercetare, universităţi şi inventatori din 11 ţări – vor prezenta peste 500 de lucrări din diverse domenii
Deschisă în perioada 16 - 19 martie, la centrul expoziţional Expo Transilvania, ediţia din acest an a Tîrgului Internaţional Tehnic -T.I.T. beneficiază de participarea a 44 de firme, din care 8 din străinătate (Elveţia ,Germania şi Ungaria), titrează Ziarul Făclia.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite