Cluj: Vine complexul Asesoft Ploieşti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Vine complexul Asesoft Ploieşti!
Cluj: Vine complexul Asesoft Ploieşti!

 „U” Mobitelco a avut întotdeauna probleme cu CSU Asesoft Polieşti, echipă în faţa căreia a pierdut majoritatea partidelor importante. „U” Mobitelco va primi vizita prahovenilor, liderii autoritari din campionat, în sferturile de finală ale Cupei României

Deşi le este greu să recunoască, clujenii au un real coşmar atunci când vine vorba de CSU Asesoft Ploieşti. Prahovenii se pot mândri cu o hegemonie în competiţia internă, ultimele şase sezoane fiind adjudicate fără drept de apel. De fiecare dată când i-au întâlnit pe ploieşteni, indiferent de cine era antrenată echipa, cei de la „U” Mobitelco au avut mereu probleme mari.

Indiferent că a fost vorba de diferenţa de valoare, uneori net în favoarea lui Asesoft, sau de ajutorul primit de aceştia de la arbitri, oaspeţii din această seară din Sala Sporturilor „Horia Demian” şi-au adjudecat trofeele importante. Chiar şi cu acest precedent în memorie, clujenii promit că vor face un meci bun, mizând pe unitatea grupului, căpătată de la antrenorul din acest sezon, Marcel Ţenter.

Ţenter recunoaşte valoarea adversarului

Cu o echipă din care nu lipsesc nume celebre ale baschetului românesc, precum Căruţaşu, Burlacu, Kabengele, Szijarto sau Cepulis, ploieştenii sunt marii favoriţii ai meciului. Tehnicianul clujenilor, care a pierdut o singură partidă de când a preluat echipa, la începutul sezonului, are încredere în băieţii săi:

„Meciul cu Ploieşti este important pentru noi, dar şi pentru fanii noştri, cu o echipă care ne va forţa limitele din toate punctele de vedere. De aceea, aştept o evoluţie cât mai aproape de maximum din partea fiecărui jucător şi contez şi pe aportul publicului nostru, doar aşa avem şanse la victorie. Ploieşti este o echipă omogenă, statisticile arătând că au minim 15 recuperări ofensive pe meci, dar şi o medie de 90 de puncte marcate. Au jucători de valoare pe toate posturile, dar sper că vom putea specula punctele lor slabe”, a spus Ţenter.

La fel ca la fiecare partidă importantă, oficialii clubului au făcut un apel la sprijinul suporterilor, deoarece aportul lor poate fi decisiv în rezultatul final al partidei. Dawid Lawrence cunoaşte gustul unei victorii împotriva prahovenilor, reuşind de două ori să îi învingă, pe vremea când evolua pentru BCM Piteşti.

„Antrenorul Marcel Ţenter ne-a făcut un scouting excelent al adversarei. Cel mai periculos jucător de la Ploieşti mi se pare pivotul Griffith. Toată lumea spune că Asesoft este cea mai bună, dar eu cred că dacă vom da totul pe teren, iar fanii ne vor fi alături, putem obţine un rezultat bun, pot fi învinşi”, a spus baschetbalistul. Meciul va începe la ora 18.00 şi va fi transmis în direct de postul de televiziune TVR3.

„Dacă reuşim să-i punem în încurcătură pe ploieşteni , avem şanse la o victorie”
Mircea Cristescu, preşedinte executiv „U” Mobitelco


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite