Asalt „alb-negru“ spre Gruia! Abonaţii CFR-ului le-au vândut bilete rivalilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea clubului CFR nu le-a acordat decât 1000 de bilete celor din galeria Universităţii, dar numărul „Şepcilor Roşii“ în Gruia va fi cu mult mai mare. Ieri, la casele e bilete ale stadionului, abonaţii CFR-ului au avut întâietate în a-şi achiziţiona bilete, dar aceştia şi-au trădat culorile şi au vândut tichete „U“-iştilor

Clujul fierbe înainte de derby. Poate cel mai echilibrat meci din ultimii ani i-a mobilizat în special pe fanii „Şepcilor Roşii“, care nu vor să rateze sub nicio formă întâlnirea cu rivala de-o viaţă. Astfel, fanii Universităţii au găsit soluţia pentru a fi prezenţi în număr cât mai mare în Gruia, deşi nu au primit oficial decât 1000 de bilete.

Ieri, casele de bilete de la stadion au fost luate cu asalt, iar cel puţin câteva sute de „studenţi“ au reuşit să intre în posesia unor bilete la meci, prin intermediari. Deşi organizatorii au anunţat că fiecare abonat al gazdelor are dreptul să achiziţioneze un număr de maxim cinci tichete, persoane prezente la faţa locului dezvăluie că s-au vândut şi câte zece bilete unei singure persoane, care ulterior au ajuns la suporterii lui „U“.

Cei care au făcut posibilă prezenţa unui număr şi mai mare de „alb-negri“ la meci au fost tocmai fanii echipei campioane: „O să fie plin de U-işti în sectoarele 37-39 la tribuna 2. Numai eu ştiu vreo 3-4 de la mine de la lucru care au făcut rost de bilete cu ajutorul abonaţilor noştri şi o să le vândă mai departe prietenilor“, dezvăluie chiar unul dintre suporterii CFR-ului“.

Conform unor informaţii, preşedintele Iuliu Mureşan a fost extrem de nemulţumit, la auzul veştii că pe stadion vor fi mult mai mulţi fani „U“-işti decât s-ar fi aşteptat iniţial. Cum astăzi şi în ziua meciului oricine îşi poate achiziţiona tichete, este de aşteptat ca fanii lui „U“ să-şi mai cumpere bilete şi să intre pe stadion în alte sectoare decât peluza rezervată oaspeţilor, însă fără obiecte având însemnele clubului, deoarece clubul organizator nu permite acest lucru.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite