Ars de acid sulfuric, cere despăgubiri ca să-şi refacă faţa şi vederea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima groaznicului accident de la Izvorul Crişului, petrecut în 24 mai 2005 aşteaptă de cinci ani să i se facă dreptate. Procesul lui Ovidiu Baboş, în care cere despăgubiri totale de peste 1 milion de lei, se desfăşoară la Curtea de Apel.

El a dat în judecată firma Sadachit din Turda, care deţinea autospeciala care transporta acid sulfuric cu într-un recipient neancorat şi nesemnalizat, iar în loc de acid sulfuric era trecut hipoclorit. În urma accidentului, Ovidiu Baboş unicul supravieţuitor al coliziunii, şi-a pierdut vederea aproape de tot şi a rămas desfigurat, după ce acidul sulfuric i-a distrus pielea. Până acum, a cheltuit zeci de mii de euro pentru operaţiile de reconstrucţie a feţei, dar şi pentru cele care i-au redat o parte din vedere.

„Despăgubirile le cer doar ca să pot continua aceste operaţii, să pot avea o viaţă normală“, a declarat Ovidiu Baboş. Accidentul de la Izvorul Crişului a avut loc la exact un an după tragedia de la Mihăileşti, în care şi-au pierdut viaţa 18 persoane, în urma exploziei unui camion care transporta 20 de tone de azotat de amoniu.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite