Arpad Paszkany va afla vineri dacă va fi închis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj
Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj

Sentinţa în dosarul în care omul de afaceri Arpad Paszkany a fost judecat pentru sprijinirea unui grup infracţional şi şantaj va fi pronunţată de Curtea de Apel Cluj vineri, 11 martie, audierile în acest caz finalizându-se în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Judecătorii Curţii de Apel Cluj au audiat, vineri, 16 martori în dosarul în care Arpad Paszkany este acuzat de sprijinirea unui grup infracţional şi şantaj, precum şi pe Paszkany şi pe omul de afaceri Iulian Dascălu, partea vătămată.

Audierile au început vineri, la ora 12.00, şi s-au încheiat aproape de miezul nopţii.
La finalul audierilor, procurorul DIICOT a cerut ca apelul să fie admis şi fie cauza să fie trimisă spre rejudecare Tribunalului Cluj, fie ca instanţa să se pronunţe şi să îl condamne pe Arpad Paszkany pentru şantaj şi sprijinirea şi finanţarea grupului "Gazeta".

Arpad Paszkany a spus în faţa judecătorilor că solicitările procurorului sunt "absurde", pentru că el nu l-a obligat sau forţat pe Iulian Dascălu să facă vreo tranzacţie cu el, afirmând că patronul Iulius Mall a insistat să se întâlnească cu el pentru a stinge conflictul privind licitaţia de construire a centrului comercial din Gheorgheni. Sentinţa în dosarul lui Arpad Paszkany se va pronunţa în 11 martie.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite