Cluj: Puţini clujeni la Ziua Armatei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Puţini clujeni la Ziua Armatei
Cluj: Puţini clujeni la Ziua Armatei

Ziua Armatei Române a fost marcată, astăzi, printr-un ceremonial militar şi religios, care a inclus depuneri de coroane şi jerbe de flori la Monumentul „Glorie Ostaşului Român”. La eveniment au participat doar câteva zeci de clujeni.

În cadrul manifestării, a fost oficiată o slujbă religioasă şi au fost depuse coroane şi jerbe de flori din partea instituţiilor publice, a instituţiilor militare, a Parlamentului, a asociaţiilor de veterani de război şi a partidelor politice.

Colonelul Ovidiu Purdea, din cadrul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, a citit mesajul adresat Armatei Române de ministrul Apărării, Mihai Stănişoară, iar preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a rostit un discurs despre semnificaţiile zilei de 25 octombrie.

„Ziua Armatei este legată efectiv şi afectiv de Transilvania, leagănul evoluţiei istorice a poporului român, de obiectivele şi sentimentele Armatei Române, care au vizat îndeplinirea idealurilor naţionale - unitate, independenţă, suveranitate, integritate teritorială”, a spus Tişe.

Ceremonia, la care au asistat câteva zeci de clujeni, s-a încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare a militarilor Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite