Cluj: Marin Tudorache este antrenorul Arieşului Turda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Marin Tudorache este antrenorul Arieşului Turda
Cluj: Marin Tudorache este antrenorul Arieşului Turda

Marin Tudorache s-a înţeles asupra unui contract pe doi ani de zile cu conducătorii grupării clujene din Liga a II-a, Arieşul Turda, unde îl va înlocui pe tehnicianul Alexandru Pelici

În această după-amiază, noul tehnician va conduce primul antrenament al echipei sale. Alexandru Pelici a demisionat după ce echipa a pierdut în ultima etapă, pe teren propriu, întâlnirea cu FC Bihor.

„Deocamdată m-am înţeles doar verbal cu Turda, urmează să semnez şi contractul. Arieşul m-a solicitat şi în urmă cu câţiva ani şi nu m-am dus.. Mi se pare în neregulă ca la un meci de pe teren propriu să dai două goluri şi să încasezi trei, este totuşi cam mult. Eu sper să fac o treabă bună acolo şi să ne îndeplinim obiectivul, menţinerea în eşalonul secund”, a declarat tehnicianul.

De asemenea, preşedintele grupării de pe malul Arieşului, Virgil Blasiu, a confiirmat discuţiile cu antrenorul: „Am avut ieri o întâlnire şi ne-am înţeles în proporţie de 90%. Astăzi vom stabili unele clauze contractuale, ca să ne asigurăm că nu pleacă după trei etape”, a spus acesta. Tudorache a mai antrenat în trecut echipe precum Minerul Lupeni şi Jiul Petroşani.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite