Aproximativ 300 de pasageri au rămas blocaţi pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasagerii unor curse aeriene operate de compania low-cost Wizz Air care trebuiau să ajungă în două destinaţii din Spania, la Valencia şi Barcelona au rămas blocaţi pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Ei se plâng că au fost ţinuţi ore în şir în aernave, după care zborurile au fost anulate.

Pasagerii cursei Cluj-Valencia au fost ţinuţi două ore în avion înainte de a fi debarcaţi şi anunţaţi că zborul lor a fost anulat. "Nu ne-au dat nici măcar apă pentru copii, ce să mai vorbim de mâncare. A trebuit să ni le cumpărăm noi din avion", a declarat Ovidiu Mărginean, un sibian care călătorea alături de soţia şi fetiţa în vârstă de un an.

De acelaşi tratament au avut parte şi pasagerii cursei Cluj-Barcelona care au stat trei ore în avion, înainte să fie aduşi, din nou, în aeroport. Ajunşi în faţa ghişeelor companiei Wizz Air, oamenii au început să se îmbrâncească pentru a ajunge cât mai în faţă şi a cere explicaţii angajaţilor companiei. A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru aplanarea situaţiei.

Într-un final, oficialii companiei low-cost au anunţat pasagerii că zborurile au fost anulate din cauza unei greve din Franţa. O parte dintre cei care aveau bilete pentru zborurile de aseară au fost reprogramaţi pentru alte curse, alţii au fost duşi la hoteluri în oraş.

În aeroport au rămas zeci de persoane şi după miezul nopţii. O parte au stat la coadă pentru reprogramări, în timp ce alţii şi-au aşteptat rudele să îi ducă acasă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite