Aproximativ 20.000 de bilete vândute pentru meciul de inaugurare a Cluj Arena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit finanţatorului grupării Universitatea Cluj, Florian Walter, aproape 20.000 de fani şi-au cumpărat deja bilete la partida de marţi, cu echipa rusă Kuban Krasnodar, eveniment care va marca inaugurarea stadionului Cluj Arena.

Walter a mai dezvăluit că mai mulţi foşti jucători ai echipei naţionale a României, printre care Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu, au acceptat invitaţia de a veni la partida inaugurală.

"Nu am cifrele exacte, dar am înţeles că s-au vândut deja undeva la 20.000 de bilete. Probabil că restul se vor epuiza luni, aşa că sunt şanse mari să inaugurăm stadionul cu casa închisă. Ne bucurăm că vom avea invitaţi de seamă de la FRF şi LPF.

Am invitat mai mulţi membri ai Generaţiei de Aur, în frunte cu Hagi, Popescu, Selymes au Dulca, iar ei ne-au confirmat prezenţa. Vor ajunge la Cluj în ziua meciului, cu un charter", a declarat Walter.

Partida dintre "U" şi Kuban Krasnodar e programată, marţi, pe stadionul Cluj Arena. Evenimentul va începe la ora 17.00, urmând ca meciul propriu-zis să debuteze două ore mai târziu. Organizatorii au anunţat că au scos la vânzare 26.000 de bilete, stadionul având o capacitate de 30.350 de locuri.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite