Aproape de semifinale!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii de la „U“ Mobitelco continuă astăzi seria meciurilor din play-off, cu BC Mureş Târgu Mureş. La ora 19.00, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş, clujenii se pot califica în semifinalele competiţiei

După primele două partide disputate, în Sala Sporturilor „Horia Demian“, „studenţii“ conduc cu 2-0 şi mai au nevoie de o singură victorie pentru a se califica în semifinalele campionatului. În primul meci, clujenii au obţinut o victorie categorică, scor 84-60, iar în meciul al doilea, deşi jocul nu a fost cel aşteptat de fani, rezultatul a fost, de asemenea, favorabil.

70-64 a fost deznodământul partidei care o trimite pe „U“ Mobitelco la Târgu-Mureş ca favorită clară la calificarea în penultimul act. Meciul va avea loc astăzi, la ora 19.00, în Sala Sporturilor din Târgu Mureş.

„ Dacă privim scorul general al disputelor cu Mureş, 2-0, este cum ne-am dorit, dar dacă ne gândim la jocul din meciul doi, trebuie să spun că avem de corectat nişte probleme apărute. Modul în care jucăm are impact asupra echipei şi consider că toţi trebuie să facem mai mult în faza defensivă “, a declarat antrenorul echipei, Marcel Ţenter.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite