SUPER GALERIE FOTO Aproape 3000 de oameni au fost prezenţi la prezentarea lotului lui "U" Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 3000 de suporteri ai Universităţii au ţinut să-i urmărească pe viu astăzi pe jucătorii Universităţii, în Piaţa Unirii din centrul oraşului, în cadrul unui eveniment care a consfinţit prezentarea lotului pentru următorul sezon

Universitatea este în continuare o echipă extrem de iubită. Acesta a fost lucrul pe care au dorit să-l demonstreze cei peste 2500 de suporteri care s-au prezentat în centrul oraşului pentru a vedea noile echipamente de joc şi pentru a face cunoştinţă cu noile achiziţii ale clubului. 11 jucători noi vor îmbrăcat trocoul alb-negru în sezonul care stă să înceapă, iar aceştia au fost îndelung aplaudaţi de pătimaşii fani.

Cea mai mare supriză a reprezentat-o absenţa antrenorului principal Cristian Dulca, despre care nimeni din conducerea clubului nu a ştiut să ofere detalii. Totuşi, unele surse spun că acesta a fost forţat să demisioneze, rolul său la echipă fiind considerat unul decorativ.

CLICK PENTRU GALERIE FOTO!

Unsprezece  jucători a transferat "U" Cluj în această vară: Boşneag, Cenic, Cvirik, D. Munteanu, Izvoranu, Belosevic, Boştină, Tobă, Castro, Balde şi Delgado. În deschiderea evenimentului a cântat trupa "Personal", care a compus unul dintre imnurile Universităţii, iar apoi, înainte ca jucătorii să fie prezentaţi, pe scenă au urcat primarul Sorin Apostu, care a fost extrem de huiduit datorită apropierii sale de CFR Cluj, dar şi un reprezentant al Consiliului Judeţean, care a citit mesajul preşedintelui Alin Tişe.

Mâine, de la ora 10.300, "Studenţii" vor întâlni pe FC Zalău într-un meci amical care va avea loc pe stadionul Clujana, iat sâmbătă, de la ora 18.00, vor întâlni pe Gaz Metan Mediaş, la Alba-Iulia.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite