Cluj: Aproape şapte mii de firme suspendate la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Aproape şapte mii de firme suspendate la Cluj
Cluj: Aproape şapte mii de firme suspendate la Cluj

Numărul firmelor din judeţ care şi-au suspendat activitatea în luna septembrie a fost de aproape 420, potrivit ONRC.

Citeşte şi:

Braşov: Locul trei pe ţară la firme desfinţate


Clujul se află pe locul doi, după Bucureşti, în ceea ce priveşte numărul firmelor suspendate. Potrivit Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, în prezent sunt înregistrate 6.770 de firme suprimate.

În Bucureşti au fost suspendate cele mai multe firme, respectiv 17.200 (884 în septembrie), urmat de judeţul Cluj, cu 6.770 (420 în septembrie), şi de Braşov, cu 5.333 (300 în septembrie).

Firmele plătesc, de la 1 mai, un impozit minim anual cuprins între 2.200 lei (aproximativ 500 euro), dacă au venituri totale de până la 52.000 lei, şi 43.000 lei (circa 10.000 euro), pentru venituri de peste 129 milioane lei.

Firmele care înregistrează profit plătesc în continuare un impozit de 16%, dar nu mai puţin de limita minimă aferentă intervalului de venituri în care se încadrează.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite