Antrenorul echipei de rugby U Cluj a demisionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rugbiștii de la U Cluj au fost reprimiţi în Superligă
Rugbiștii de la U Cluj au fost reprimiţi în Superligă

Antrenorul echipei de rugby Universitatea Cluj, Neculai Nichitean, a demisionat din funcţie, cu doar o săptămână înaintea începerii Superligii Naţionale.

Nichitean a invocat condiţiile improprii pentru realizarea performanţei şi a decis să renunţe la funcţia de antrenor principal al formaţiei clujene, pe care a preluat-o în decembrie 2011.

Directorul CS Universitatea, Ovidiu Vasu, a declarat vineri, pentru Mediafax: "Ce pot să spun? Demisia e un act unilateral, dar eu mai sper că vor avea loc alte discuţii cu el şi se va răzgândi. Nu înţeleg de ce a aluat această decizie, cunoştea jucătorii, valoarea echipei, iar pe de altă parte, faţă de anii trecuţi, cei din conducerea secţiei se zbat să rezolve finanţări, condiţii mai bune. Echipa are valoarea ei, probabil de locul 6, care e un pic mai bine ca anul trecut. Acum, ce mai e de zis? Comitetul Director va decide asupra unei variante interimare, poate Bogdan Voicu şi Cristian Săuan, până la găsirea unui nou antrenor. Noul sezon bate la uşă".

Rugbiştii de la Universitatea Cluj au retrogradat în sezonul trecut, dar au fost reprimiţi în Superligă, după ce echipele cu drept de promovare au renunţat, din motive financiare.

Prima etapă a Superligii Naţionale este programată în 7 aprilie.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite