Antrenorul Universităţii: Avem toate premisele pentru a câştiga cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Avem suportul fanilor, al terenului propriu, al conducerii, aşa ca avem toate premisele pentru continuitate. Eu sunt bucuros ca am tot lotul valid”, a declarat antrenorul Universităţii înaintea partidei de sâmbătă seara, care va începe la 21.30.

Ionuţ Badea, antrenorul echipei Universitatea Cluj a declarat înaintea meciului cu Dinamo că această partidă nu are o conotaţie specială pentru echipă. „Întâlnim o echipă puternică a Ligii I, care datorită jocului si echilibrului de care a dat dovadă se află pe primul loc. Pentru mine, ca tehnician numărul de puncte nu are o conotaţie importantă asupra poziţiei în clasament. Campionatul este încă la debut din acest punct de vedere“, a susţinut antrenorul. El consideră că orice înfrangere sau victorie în campionat este foarte importantă pentru atingerea obiectivului de anul acesta, care constă în ocuparea locurilor 1-5.
„Avem suportul fanilor, terenului propriu, al conducerii, aşa ca avem toate premisele pentru continuitate. Eu sunt bucuros ca am tot lotul valid” a mai declarat antrenorul înaintea partidei.
Meciul dintre Universitatea Cluj si Dinamo, va avea loc sâmbata, 28 octombrie, la ora 21.30 pe stadionul Cluj Arena, iar preţul biletelor variaza între 10 şi 100 de lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite