Antrenorul CFR Cluj: Am suferit mult, dacă nu băteam cred că ieşeam din calculele titlului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei CFR  Cluj, Ioan Andone, a declarat după victoria din meciul cu formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 2-0, că el şi elevii săi au suferit mult pentru acest succes şi dacă nu ar fi câştigat probabil ar fi ieşit din calculele pentru titlu.

„Am suferit mult. Victoria a venit în urma unui joc bun. Băieţii au jucat mult mai scurt, nu am utilizat ca şi în celelalte meciuri pasa lungă şi e bine că nu am primt gol. Am avut gol valabil la Ronny, dar dacă arbitrul n-a văzut, asta este problema lui. Încă mai avem de lucru la echipă. Am cedat intenţionat iniţiativa în repriza a doua, în ideea de a-i prinde pe linia lor de apărare cu Sougou şi cu Ronny. Contează enorm cele trei puncte, dacă nu băteam aici cred că ieşeam din calculele titlului. Sunt trei puncte mari pentru noi şi veneau după o perioadă neagră. Nu avem nici trei zile până marţi, la următorul meci, şi foarte geu va fi şi cu Braşovul, care vine după o victorie cu Dinamo", a spus Andone, potrivit Mediafax.

El a precizat că pentru Steaua meciul cu Rapid este "ultima şansă": "La Steaua e ultima lor şansă, după o victoie în Giuleşti se consideră una dintre favoritele la titlu".

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I. Golurile au fost înscrise de Vranjes '19 şi Camora '90+3.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite