Antal: Respectăm decizia CC; cel mai important lucru este că se termină criza politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, susţine că în acest moment cel mai important lucru este că se termină criza politică, afirmând că se temea că cetăţenii ţării ar putea deveni "victime colaterale ale conflictului politic".

Preşedintele UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, în legătură cu decizia Curţii Constituţionale privind referendumul, că în acest moment cel mai important lucru este că se termină criza politică deoarece a constatat, în ultima perioadă, că instituţiile statului nu mai funcţionează şi că toată ţara a fost într-un fel paralizată din cauza acestei crize, potrivit Mediafax.

Preşedintele UDMR Cluj: Nu avea cum să se decidă altceva. Matematica e matematică!

Kelemen: Ar trebui reactualizate listele electorale în perspectiva alegerilor parlamentare din toamnă

"Noi (UDMR - n.r.) respectăm decizia Curţii Constituţionale, aşa cum am făcut-o de fiecare dată, şi sper că acum politicienii o să revină la agenda publică a cetăţenilor", a afirmat Antal. El a spus că pe agenda publică a cetăţeanului sunt alte lucruri decât disputele politice.

Boc despre hotărârea CCR: Decizia este legală, constituţională şi semnul spre reîntoarcerea la normalitatea politică

"Mă bucur că acum ia sfârşit criza politică pentru că mă temeam că cetăţenii României, indiferent de naţionalitate, ar putea deveni victime colaterale ale acestui conflict politic", a conchis Antal Arpad.
Curtea Constituţională a constatat, în hotărârea adoptată marţi, că procedura de organizare a referendumului a fost respectată, că nu s-a întrunit condiţia de cvorum pentru ca scrutinul să fie valabil şi menţionează că la data publicării deciziei în Monitorul Oficial Traian Băsescu îşi reia atribuţiile.

Ambasada SUA: Decizia Curţii Constituţionale vorbeşte de la sine

Vicepreşedintele PNL Cluj, Horea Uioreanu: Soluţia e nedreaptă. Mă aşteptam la o amânare!

Preşedintele PSD Cluj: E o decizie politică! S-au mişcat foarte repede, mă aşteptam să discute mai serios

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite