Animaţii premiate la festivaluri şi filme de Oscar, la Anim'est Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Animaţii premiate la diferite festivaluri din toată lumea şi filme de Oscar vor fi proiectate în cadrul Anim'est Cluj, care va avea loc în perioada 26 - 28 octombrie, la Cinematograful "Victoria" din Cluj.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de organizatorii Animest, filmele proiectate la festival vor putea fi vizionate la Cinema "Victoria" din Cluj, în perioada 26-28 octombrie.  După zece zile intense în care bucureştenii s-au putut bucura de filmele şi evenimentele din cadrul Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim’est 2012, a venit rândul cinefililor din Cluj-Napoca să fie răsfăţaţi", se arată în comunicat.
Festivalul Anim’est face în fiecare an o paradă a animaţiilor premiate la festivaluri din toată lumea. Denumită până acum "Mozaic", secţiunea are un nume nou de anul acesta, respectiv "Animash".  Printre filmele care vor fi proiectate se numără "Ursul uriaş", "Ronal barbarul" şi "Tabloul".
Totodată, Animash Shorts aduce la Cluj-Napoca titluri de la Oscar, Annecy sau Cannes, precum "The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore", "Head over Heels", "The Missing Key" şi "Călătorie către Agartha".  De asemenea, se vor putea viziona şi cele 21 de animaţii româneşti incluse în competiţia naţională a festivalului.  În cadrul "Creepy Animation Night" vor fi proiectate 22 de filme bizare, inedite, sumbre sau horror, precum Bobby Yeah", "Tentation" şi "Rabbid şi Lazarov".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite