Ani grei de închisoare pentru pentru doi tineri care şi-au ucis prietenul şi i-au dat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri acuzaţi că au ucis un alt tânăr, iar apoi au dat foc cadavrului au fost condamnaţi, marţi, de Tribunalul Cluj, la 16 ani şi opt luni, respectiv 18 ani de închisoare cu executare, precum şi la plata unor daune morale de peste 80.000 de euro, sentinţa nefiind însă definitivă.

Tribunalul Cluj s-a pronunţat, marţi, în dosarul în care doi tineri, Andrei Dumitru Pop şi Sergiu Mihai Marian, au fost judecaţi pentru omor, după ce au ucis un alt tânăr şi apoi i-au dat foc, transmite Mediafax.

Instanţa l-a condamnat la 18 ani de închisoare cu executare pe Dumitru Pop şi la 16 ani şi opt luni de închisoare cu executare pe Sergiu Marian. De asemenea, instanţa i-a obligat pe cei doi să plătească daune morale, în valoare de peste 80.000 de euro, Agnethei Kurthy, mama lui Andrei Kurthy, tânărul ucis. Conform unor surse din rândul anchetatorilor, cei doi s-au răzbunat pentru că victima a spart un geam de la maşina unuia dintre ei.

Sentinţa de marţi poate fi atacată cu recurs.

Odioasa crimă a avut loc în septembrie 2011. Cadavrul carbonizat în proporţie de 98% a fost descoperit de un cioban, la marginea Pădurii Dumbrava de lângă satul Igriţia.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite