FOTO Angajaţii de la Hidroelectrica au pichetat Prefectura Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protest Hidroelectrica Cluj
Protest Hidroelectrica Cluj

Aproximativ 30 de angajaţi ai Hidroelectrica au ieşit miercuri în stradă şi au protestat faţă de privatizarea companiei. Aceştia s-au adunat în faţa Prefecturii Cluj cu bannere şi pancarte, nemulţumiţi de decizia Ministerului Economiei de a vinde acţiunile companiei.

„Anulaţi contractele băieţilor deştepţi", „Energia hidro este şi trebuie să rămână a românilor", „Hidroelectrica este a românilor. Nu o vindeţi", "Vrem management profesionist din interiorul Hidroelectrica", "Vrem Consiliu de Administraţie profesionist" sunt câteva dintre scandările oamenilor.

Protest Hidroelectrica Cluj

Click pe poze pentru a vedea imagini de la protestul Hidroelectrica

„Luptăm pentru ca această societate să nu se privatizeze pentru că românii sunt cei care au construit Hidroelectrica. De asemenea, mai cerem şi anularea contractelor băieţilor deştepţi", a declarat unul dintre liderii de sindicat. Protestatarii urmează să meargă şi în biroul prefectului Florin Stamatian pentru a-i înmâna un memoriu cu nemulţumirile lor.

În Cluj, compania are în jur de 550 de angajaţi. Statul va scoate la privatizare, prin intermediul pieţei de capital, 10% din Hidroelectrica.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite