Angajaţii Direcţiei de Finanţe Cluj au de primit peste 500.000 de lei, stimulente pe august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Direcţiei de Finanţe Cluj au fost înştiinţaţi de conducerea ANAF că au de primit peste o jumătate de milion de lei, reprezentând stimulentele pe luna august, iar sumele urmează să fie repartizate după o analiză a unei comisii speciale.

Potrivit preşedintelui Sindicatului Sed Lex Cluj, Ilie Rostogol, repartizarea banilor este un proces mai complex, iar calculele trebuie făcute cu maximă atenţie.

"Am fost înştiinţaţi de conducerea ANAF că ni s-a repartizat suma de 524.000 de lei, reprezentând stimulentele pe luna august, care reprezintă sub 30 la sută din valoarea stimulentelor lunare pe care le-am primit în mod normal. Facem socoteli într-o comisie specială, dar calcularea este un proces complex, trebuie să împărţim cinci paie la şapte măgari şi facem evaluare pe fiecare angajat. Marţi probabil terminăm calculele", a spus Rostogol.

Lista cu angajaţii Direcţiei de Finanţe Cluj care vor primi stimulentele va fi trimisă la Bucureşti, iar o altă comisie va reanaliza şi aviza lista. "După ce se aprobă lista la Bucureşti ne vom primi banii", a spus Rostogol.

Liderul Sindicatului Sed Lex Cluj a precizat că angajaţii Direcţiei de Finanţe Cluj urmează să primească între 200 şi 300 de lei în plus la salariu, ca stimulente. Direcţia de Finanţe Cluj are circa 750 de angajaţi, având sucursale la Dej şi Turda.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite