Angajat ISU rănit de un proiectil lângă depozitul de muniţie din Someşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un angajat al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj a ajuns la spital după ce a fost rănit, ieri după-amiază, prin răbufnirea unui proiectil, în timp ce făcea curăţenie în depozitul de muniţii ISU din Someşeni.

Incidentul s-a produs ieri după-amiază, în jurul orei 14.30. Angajatul ISU Cluj, de circa 50 de ani, se afla la depozitul de muniţii ISU din Someşeni pentru a face ordine. Potrivit generalului Vasile Şomlea, şeful ISU Cluj, angajatul a făcut, la un moment dat, un foc într-un colţ, în afara depozitului. „La un  moment dat, s-a produs o răbufnire puternică. Este destul de ciudat, nu ştim exact ce s-a întâmplat, înscă acolo erau proiectile inerte, inofensive, umplute cu răşină. Vom afla mai multe după finalizarea cercetărilor", a spus Vasile Şomlea. Acesta a mai subliniat şi faptul că, în acest moment, îl preocupă în primul rând starea de sănătate a angajatului său. „Se va stabili exact ce s-a întâmplat acolo. Acum, mă preocupă starea angajatului ISU, sperăm să-şi revină", a adăugat Şomlea.

Şeful ISU a mai adăugat că angajatul nu este conştient şi a fost supus la o intervenţie chirurgicală. „A ajuns ieri la Urgenţe, pe urmă a fost transferat la Clinica Maxilo-Facială, unde a şi fost operat astăzi. Am înţeles că are probleme la un ochi şi a suferit câteva fracturi la nivelul feţei. Nu am putut vorbi cu el, deoarece nu este conştient", a explicat Vasile Şomlea.  

Împrejurările în care a avut loc accidentul sunt cercetate, acum, de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Cluj. „Cazul este în cercetare la noi, nu vă putem spune mai multe până nu se finalizează ancheta", a spus procurorul militar Viorel Siserman.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite