Andreea Marin a lansat la Cluj cardul UNICEF, destinat dotării maternităților

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marin a fost prezentă astăzi, de la ora 11.00, în amfiteatrul Clinicii de Obstretică-Ginecologie I din Cluj-Napoca, alături de mai mulți medici, asistenți și reprezentanți ai presei, pentru lansarea primului card de afinitate lansat împreună cu UNICEF de către Țiriac Bank.

Cardul se adresează tuturor clienților care, prin utilizarea cardului de afinitate UNICEF la comercianți, doresc să susțină inițiativa UNICEF privind crearea de saloane mamă - copil în maternitățile din România. Prin dotarea și mobilarea maternităților care vor fi susținute și prin instruirea personalului medical, acestea vor putea să intre în Inițiativa Spital Prieten al Copilului și să devină centre de promovare a alăptării.

Astfel, UniCredit Țiriac Bank S.A donează către UNICEF, din veniturile băncii, suma ce reprezintă 1% din valoarea fiecărei tranzacții efectuate cu cardul de afinitate UNICEF la comercianți. În plus, banca va transfera către UNICEF și 50% din taxa anuală a pachetului de produse UNICEF. Cardul poate fi procurat de oricine de la repreyentanțele băncii din țară.

"Trebuie să ne mișcăm, să facem pași înainte. Nu am tăiat o panglică aici, dar oferim o modalitate de a ajuta", a spus Andreea Marin la Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite