Andone: Ne-am bătut singuri, am pierdut pe prostia noastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat sâmbătă seară, după înfrângerea, cu scorul de 2-3, din meciul cu Rapid, din etapa a VI-a a Ligii I, că a fost un joc "nebun" şi că clujenii s-au "bătut singuri".

"A fost un meci nebun, cu o primă repriză bună de tot, în care am surclasat Rapidul, dar apoi a intervenit relaxarea, iar Rapid, împinsă de la spate de suporteri a revenit. Am păţit azi ce a păţit Oţelul cu noi la Galaţi. Ne-am bătut singuri, am pierdut pe prostia noastră. Din păcate s-a rupt totul la noi după ieşirea lui Ronny, iar aceste trei puncte o să vedeţi că o să fie extrem de importante la finalul campionatului", a spus Andone, potrivit Mediafax.

Ioan Andone a precizat că CFR Cluj a pierdut la acest meci doi jucători, care s-au accidentat: "Din păcate în afară de cele trei puncte am pierdut alţi doi jucători, pe Vass care din ce mi-a spus medicul are fractură de metatarsiene şi Ronny care la fel are probleme. Cred că Tudor a greşit grav la Vass, pentru că nu poţi să dai doar galben pentru fractura pe care a suferit-o el". Tehnicianul a precizat că pentru prima dată în carieră a schimbat echipa de la un meci la altul. "Am greşit mult, am folosit alţi jucători, e prima dată în cariera mea când schimb echipa de la un meci la altul, deşi această echipă putea să câştige azi. Eu le-am dat o şansă şi uite aşa se întâmplă. Dar cu Basel o să vedeţi altă echipă", a afirmat el.

Întrebat dacă regretă că nu a folosit "echipa standard", Andone a răspuns: "Nu există echipă standard la CFR. Nu există CFR 2, chiar nu vreau să jignesc pe nimeni. Am acceptul conducerii să schimb jucătorii şi o voi face anul ăsta. Chiar vă spun de acum, cu Petrolul o să schimb nouă jucători. Pentru că aşa a fost construit lotul, cu jucători mulţi, iar dacă ne ajută Dumnezeu şi trecem de Basel, o să mai vină un superjucător".

Ioan Andone a spus că nu ştie dacă a fost corect penaltiul acordat rapidiştilor. "Nu ştiu dacă a fost penalti la acea fază, portarul meu mi-a spus că a fost şi îl cred, pentru că nu are de ce să mă mintă, dar nu pot să mă gândesc la asta, nu din cauza lui Tudor am pierdut noi azi", a declarat Andone. Referitor la faptul că fanii rapidişti au cerut demisia lui Ioan Ovidiu Sabău la pauză, el a precizat că suporterii Rapidului sunt "pătimaşi": "Suporterii erau supăraţi, noi conduceam cu 2-0, iar în Giuleşti fanii sunt pătimaşi. Sabău are un mare merit, a făcut două schimbări foarte bune la pauză. Neluţu poate să facă o echipă bună aici". Ioan Andone a mai spus că atacantul Adrian Mutu a avut o ofertă serioasă de la clujeni.

"A fost ceva serios cu Mutu, a avut o ofertă pe masă de la noi, dar dacă nu a acceptat e treaba lui. La noi era contract de un an. Acolo (n.r. - la Ajaccio) i-au dat doi ani, dar nu vreau să vorbesc prea mult despre asta", a adăugat tehnicianul. Echipa Rapid a învins, sâmbătă seară, cu scorul de 3-2, formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I, în care a jucat în inferioritate numerică din minutul 29 şi a revenit după ce la pauză era condusă cu 2-0. Golurile învingătorilor au fost marcate de Ilijoski '49 şi Grigore '61 (penalti), '69. Pentru CFR Cluj au înscris Ronny '14 şi Maftei '19.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite