Andone: I-am felicitat pe jucători, dar le-am spus că nu mi-a plăcut lejeritatea de la final

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat vineri seară, după meciul cu Dinamo, scor 1-0, că şi-a felicitat jucătorii, dar le-a spus că au tratat cu lejeritate finalul jocului, astfel că acesta s-ar fi putut termina la egalitate.

"Am făcut un meci bun, deşi am avut emoţii pe final. Am dominat în cea mai mare parte a timpului. Am câştigat pe merit, cred, deşi nu vreau să sar în sus pentru că am bătut pe Dinamo. Am controlat jocul, mai ales în primele 20 de minute, dar nu am reuşit să-l închidem din păcate. Dinamo putea să înscrie pe final, atunci când am dat dovadă de lejeritate. I-am felicitat pe jucători la final, dar le-am spus că nu mi-a plăcut, noi puteam face 2-0, dar am tratat cu lejeritate şi meciul putea să se termine la egalitate. Lor li s-a spus că obiectivul nostru nu este ieşirea din grupele LC, este campionatul. Li s-a spus să nu mai viseze. Eu pot să-i trimit în tribună şi îşi revin imediat. Ce dacă e vorba de Sougou? Nu îi tai la bani, îi trimit în tribună şi un exemplu este Bastos, care anul trecut a stat mai mult în tribună", a spus Andone, potrivit Mediafax.

Ioan Andone a precizat că tehnicianul dinamovist Dario Bonetti are curaj: "Bonetti are curaj, nu vedeţi cu ce echipă tânără joacă? Eu am întrebat pe ce post joacă Steliano Filip. Nu auzisem de el. E de admirat. A câştigat totuşi două trofee. E diferenţă de lot însă, trebuie să vedeţi ce lot am eu şi ce lot are Dinamo. Eu sunt bucuros pentru cele trei puncte, dar şi îngrijorat pentru cum s-a încheiat, pentru ultimele minute".

Andone a menţionat că pentru CFR Cluj erau foarte importante cele trei puncte. "Campionatul contează şi erau importante aceste trei puncte, se puteau duce Pandurii la 12 puncte şi atunci cum le mai recuperezi? Noi trebuia să fim acolo lângă Pandurii, poate chiar mai sus decât ei, dacă am fi înscris la fiecare meci. Vor fi schimbări la meciul cu Braga, dar problema e că trebuie să ajungă la tempoul necesar, acum ar trebui să fie în formă maximă", a mai spus tehnicianul.

Formaţia Dinamo Bucureşti a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa CFR Cluj, într-un meci disputat pe Arena Naţională, în cadrul etapei a VIII-a a Ligii I. Rui Pedro a înscris unicul gol al partidei, în minutul 64.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite