Anamaria Prodan: „Vom fi primul club din România fără datorii. Totul e perfect la Universitatea Cluj”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii FC Universitatea Cluj în anul competiţional 2012-2013
Jucătorii FC Universitatea Cluj în anul competiţional 2012-2013

FC Universitatea Cluj şi-a prezentat marţi lotul pentru sezonul 2012-2013. Cu această ocazie, managerul echipei Anamaria Prodan a precizat că în următoarele săptămâni va încerca să achite toate restanţele pe care echipa le are şi să transforme Universitatea în primul club din România fără datorii.

Universitatea Cluj şi-a prezentat jucătorii care vor evolua în anul competiţional 2012-2013, la eveniment luând parte managerul echipei Anamaria Prodan, antrenorul Claudiu Niculescu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, jucătorii şi câţiva suporteri. Cu toate că a fost invitat, primarul Emil Boc nu a fost prezent. „Astăzi trebuia să fie alături de noi şi primarul Emil Boc, l-am invitat, dar nu ne-a putut onora cu prezenţa. Nu ştiu încă motivul pentru care nu ne-a onorat cu prezenţa. Mi-aş fi dorit foarte tare să fie alături de noi", a precizat Anamaria Prodan.

Consiliul Judeţean Cluj reeşalonează datoriile Universităţii

Preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a precizat cu această ocazie că a discutat un program de reeşalonare a datoriile pe care Universitatea Cluj le are către Cluj Arena.

„Mă bucur că ieri am reuşit să facem un pas în plus în relaţia contractuală pe care Consiliul Judeţean Cluj o are cu clubul Universitatea Cluj. Contractul rămâne în picioare, e cel care l-am avut în erulare, acea sumă de 7000 de euro pentru fiecare meci, vom discuta un program de reeşalonare pentru prima parte a campionatului a datoriilor pe care Universitatea le are, vom face un act adiţional la acel contract.  Am mai discutat despre un posibil birou de reprezentare pe care Universitatea ar dori să-l aibă. Clubul are o datorie de 160.000 de lei la Cluj Arena", a declarat Horea Uioreanu, preşedintele CJ Cluj.

Conturile lui U sunt în continuare blocate

„Mai sunt câteva mici probleme de rezolvat. Am reuşit să închidem foarte multe litigii pe care le-am avut cu diferite firme din oraş. Eu cred că în următoarele săptămâni vom reuşi să fim la zi şi poate vom fi primul club fără datorii din România. Deocamdată, conturile sunt în continuare blocate de către Finanţe, dar discuţiile sunt avansate pentru a le debloca. Sunt mulţumită de meciurile din amicale şi cred că în momentul acesta totul e perfect la Universitatea Cluj. Pentru asta e făcut un cantonament, să rulezi jucători şi să încerci să-şi alcătuieşti primii 11. În general, echipele care câştigă în meciurile acestea au probleme în campionat" a declarat Anamaria Prodan, managerul echipei Universitatea Cluj.

Niculescu: „Nu voi antrena niciodată Steaua şi CFR Cluj"

„Am o impresie bună despre jucători în ciuda rezultatelor care nu au fost foarte bune, cred că vom face treabă bună în sezonul următor. Am puţine emoţii, gânduri, cum alcătuiesc primul 11, acuma că începe campionatul, sunt destul de călit în această meserie, avem o echipă foarte bună. Două echipe nu voi putea antrena în cariera mea de antrenor, Steaua şi CFR Cluj. Cine mă cunoaşte bine, ştie că asta simt, nu vorbesc doar de dragul de a vorbi", a precizat antrenorul Claudiu Niculescu.

Jucătorii FC Universitatea Cluj în anul competiţional 2012-2013:
Ionuţ Boşneag, Florin Matache - portari
Raul Ciupe, Adrian Popa, Rareş Cucui, Eduard Nicola, Braz da Silva, Erico da Silva, Szilgayi Zsolt, Parakskeuas Christou, Krumov Plamen, Dorinel Popa - fundaşi
Bogdan Pătraşcu, Dragoş Firtulescu, Gheorghe Vasile, Alexandru Păcurar, Cristinel Gafita, Monteiro Alex Santiago, Paulinho Pestana, Roberto Iancu, Apostol Muzac - mijlocaşi
Octavian Drăghici, Viorel Dinu, Cleiton Campos de Melo, Andrei Voican, Alex dos Santos - atacanţi

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite