Ana Maria Prodan: Universitatea rămâne la Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Prodan
Ana Maria Prodan

 Preşedintele Universităţii Cluj, Ana Maria Prodan, a declarat, luni, că echipa va rămâne la Cluj-Napoca şi că s-a folosit de anunţul că o mută la Buzău pentru a-i scoate pe suporteri în stradă şi a convinge astfel autorităţile locale să sprijine formaţia pe care o conduce.

"S-a făcut un mare pas de către autorităţile din Cluj. Venind din Bucureşti, era foarte greu să mă accepte fanii. N-am făcut decât să mă explic şi mi-am atras şi mai rău ura lor. Asta a fost singura mea varaiantă de a-i scoate în stradă, pentru că ei niciodată nu ar fi luptat alături de mine, chiar dacă luptam pentru aceeaşi echipă. Au luptat fără să ştie alături de mine. M-au înjurat, este ok, mi-am atins scopul, sunt fericită. Echipa se va antrena în Parcul Babeş, va locui acolo şi va juca pe Cluj Arena. A meritat fiecare înjurătură pe care am primit-o, dar era singura modalitate de a-i scoate în stradă. Ura împotriva mea şi a conducerii clubului a dat roade. Cealaltă variantă, să le explic că suntem în aceeaşi barcă, nu a dat roade. A fost un plan diabolic şi le mulţumesc autorităţilor din Buzău. Nu m-am folosit de contractul cu ei, dar s-a întâmplat ce îmi doream", a spus Prodan la Gsp TV.
Ana Maria Prodan anunţase, joi, că a semnat actele necesare mutării echipei la Buzău, unde va disputa toate meciurile de pe teren propriu din acest sezon al Ligii I, începând cu următoarea partidă. Fanii echipei Universitatea nu au fost de acord cu mutarea echipei la Buzău şi au protestat în Cluj-Napoca împotriva acestei decizii.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite