Ana Maria Georgescu a depus mărturie împotriva lui Chilian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul în care folkistul Florin Chilian este acuzat de consum de alcool la volan, accidentarea maşinii şi declaraţii mincinoase a continuat astăzi cu audierea fostei sale prietene, solista Ana Maria Georgescu.

Mărturia Ana Mariei Georgescu aruncă o serioasă îndoială asupra declaraţiilor anterioare ale cântăreţului. Ana Maria Georgescu era aşteptată de la începutul procesului, în urmă cu doi ani, de către magistrat. Pentru că a lipsit de la termenele anterioare, a fost convocată, astăzi, cu mandat de aducere.

Altercaţie în reluare cu poliţiştii

Fosta prietenă a folkistului a relatat judecătorului că în noaptea de 23 spre 24 iulie 2006, Chilian s-a certat în două rânduri cu poliţiştii. Prima altercaţie a avut loc în cartierul Dâmbu Rotund, la petrecerea unde au fost invitaţi, la unul din prietenii Ana Mariei. Fiind sub inflenţa alcoolului, la ieşirea de la petrecere, Chilian a început să adreseze injurii către o patrulă de poliţie. El a refuzat să se ligitimeze. „Am aplanat conflictul. Poliţiştii m-au recunoscut şi mi-au solicitat să-l calmez”, şi-a amintit cântăreaţa. A condus maşina lui Chilian până la căminul de garnizoană, unde voiau să se cazeze peste noapte. „Ne-am certat pe drum”, a adăugat ea. Atunci a decis să se cazeze singură. Abia intrată în cameră, după 20 de minute a fost apelată de Chilian, care i-a spus: „Vino repede. Tu eşti de vină”. Nu a înţeles ce se petrece. „Am luat un taximetru şi am mers spre ieşire din oraş”, a povestit tânăra.

M-a agresat în mod repetat

L-a văzut pe Chilian aplecat la roata din faţă stânga, unde maşina era tamponată. „A început să strige că eu sunt de vină”. Apoi a început să o lovească. Tânăra nu înţelegea ce se petrece. „Mergea la maşină, încerca să schimbe roata lovită, apoi venea, spunea că eu sunt de vină pentru toate astea şi mă agresa”, mai spune ea. Apoi din nou mergea la maşină. „M-a lovit din nou cu palma, am căzut şi m-am lovit la cap de bordură”, a spus ea. Interogată de judecător, solista a precizat că Florin Chilian i-a dat mai multe perechi de palme.

După ce s-a lovit la cap, solistei i s-a făcut rău. Vecinii au chemat poliţia. Când au venit poliţiştii, Chilian a aşezat-o pe bancheta din spate a maşinii sale lovite. A început să strige la poliţişti. „Chemaţi o ambulanţă, e lovită la cap!”. Ana Maria Georgescu a relatat că poliţistul a întrebat cum s-a lovit la cap, iar atunci Chilian a început să strige la el. În cele din urmă, a venit ambulanţa, iar paramedicii i-au dat un calmant. După câteva minute, când a coborât din ambulanţă, Chilian era încătuşat.

Ana Maria Georgescu a fost întrebată de judecător de ce în declaraţiile anterioare de la parchet, nu a arătat că a fost lovită de Chilian. „Am dorit să ascund acest fapt, din motive personale”, a spus ea.


Procurorul a cerut condamnarea la închisoare a lui Florin Chilian, pentru conducerea sub influenţa alcoolului, cu o alcoolemie de 1,35 la mie şi declaraţii mincinoase. Avocatul lui Chilian a cerut achitarea lui Chilian, pledând pentru o amendă administrativă, a spus avocatul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite