Cluj: „Amintiri din Epoca de Aur”, în premieră la Cinema City

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj:  „Amintiri din Epoca de Aur”, în premieră la Cinema City
Cluj: „Amintiri din Epoca de Aur”, în premieră la Cinema City

După patru luni de la premiera mondială de la Cannes, filmul „Amintiri din Epoca de Aur” ajunge şi în sălile din România.

Prima parte a filmului, „Tovarăşi, frumoasă e viaţa!” va rula azi, la Cinema City, la orele 13.50, 15.50, 17.50, 19.50 şi 21.50.

Filmul ecranizează cele mai comice legende urbane româneşti din anii `80 şi pâna azi şi este un film colectiv scris şi produs de Cristian Mungiu şi regizat împreună cu Ioana Uricaru, Hanno Hoefer, Răzvan Mărculescu şi Constantin Popescu.

 „Amintiri din Epoca de Aur”e un film atipic. E un fel de ecranizare a acelor poveşti de tinereţe, pe care ţi le aminteşti pe la unu noaptea stând de vorbă, la un pahar cu vreun prieten", a declarat Cristian Mungiu.

Filmul a fost prezentat în luna mai la Cannes, selectat fiind pentru secţiunea „Un certain regard”, apoi a deschis cinci festivaluri internaţionale de film şi a participat la peste alte zece.

Filmul a fost vândut deja în peste 25 de ţări. Preţul unui bilet de intrare este de 16 lei.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite