Amical de lux pentru „U“. Badea: „Lazio nu are rezerve, doar jucători consacraţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Cluj va întâlni duminică, în localitatea italiană Fiuggi, pe Lazio Roma, într-un amical de lux. Antrenorul clujenilor, Ionuţ Badea, spune că rezultatul este important pentru palmaresul clubului şi nu se pune problema ca italienii să trimită în teren o echipă de rezerve.

Universitatea Cluj a profitat de pauza competiţională prilejuită de programul echipei naţionale şi şi-a perfectat un amical cu formaţia Lazio Roma. Duminică, clujenii vor întâlni echipa lui Klose, Cisse şi Zarate într-o localitate unde comunitatea românească este în număr mare şi este de aşteptat ca aceştia să vină în număr mare pentru a încuraja formaţia clujeană.

„Pentru noi este un exerciţiu de imagine, vrem să exploatăm momentul bun de normalitate în care ne aflăm. E un contact cu o echipă care s-a bătut şi la campionat în trecut, şi chiar dacă e doar un amical, sper ca pe viitor să jucăm astfel de meciuri şi într-un cadru oficial. Nu mi-e teamă că vor trimite în teren rezervele, pentru că nu putem discuta de acest aspect. Lazio nu are rezerve, doar jucători consacraţi, au reuşit nişte achiziţii foarte bune şi oricare dintre jucători ar intra sunt convins că sunt fotbalişti de renume. Sperăm să joace şi Klose, Cisse şi Cana, noii jucători. Rezultatul contează pentru palmares, nu câştigăm nicio cupă, e important doar pentru imagine. Facem o invitaţie oficială tuturor românilor aflaţi în apropiere să vină la stadion pentru a vedea un meci frumos“, a declarat antrenorul Ionuţ Badea.

Atacantul Claudiu Niculescu a mai întâlnit Lazio pe vremea când evolua în Italia, la Genoa, dar şi din postura de jucător al lui Dinamo. Acesta spune că nu este o revedere plăcută cu gruparea din capitala Italiei, deoarece aceasta i-a eliminat pe „câini“ din preliminariile Champions League: „Nu e deloc o revedere plăcută, am avut o experienţă tristă cu Lazio. I-am condus, ne puteam califica, iar într-o repriză s-a năruit totul. Nu vom merge acolo în excursie, e important pentru imaginea clubului, iar în cazul în care anul viitor vom juca într-o cupă europeană, un astfel de meci este binevenit“, a spus fotbalistul.

Meciul Lazio- „U“ Cluj se va disputa duminică, 7 august, la ora 12.30 şi va fi transmis în direct de Digisport.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite