Americanii abandonează Autostrada Transilvania (revista presei)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei clujene
Revista presei clujene

Ziarele locale scriu astăzi despre concedierile de la Bechtel, care nu a primit bani pentru continuarea lucrărilor şi dă afară toţi oamenii, despre efectele drogurilor legale în rândul tinerilor, dar şi despre noile afaceri ale fraţilor Buzoianu.

Americanii abandonează Autostrada Transilvania. Bechtel a anunţat oficial că îi va concedia în 5 martie pe aproape toţi cei 2.000 de angajaţi, şantajând Guvernul României cu plata în regim de urgenţă a 200 de milioane de euro.
Antreprenorul american continuă condiţionările şi şantajul la adresa Guvernului României, ameninţând că va concedia în martie tot personalul angajat la construcţia Autostrăzii Transilvania. Decizia ar fi cauzată, conform informaţiilor oferite de Bechtel, de neplata unor restanţe de 200 de milioane de euro. Detalii în Ziua de Cluj.

Tiriştii ameninţă cu blocarea oraşului.
Tiriştii care tranzitează municipiul sau care au ca destinaţie Cluj-Napoca se pregătesc să blocheze drumurile oraşului, dacă edilii nu vor deveni mai maleabili şi nu vor lua măsuri în favoarea lor. Problema transportatorilor este taxa pe care aceştia trebuie să o achite atunci cînd intră în Cluj-Napoca. Ei vor ca autorizaţia de trecere să fie eliminată sau să fie plătită de către beneficiarul transportului, adică supermarketurile sau fabricile unde marfa este descărcată. Informaţii în Foaia Transilvană.

Drogurile legale bagă în spital doi-trei tineri pe săptămână
. Doi-trei tineri clujeni ajung saptamanal la urgente din cauza consumului de droguri legale. Majoritatea vin cu intoxicatie acuta si suferind halucinatii. La Unitatea de Primire a Urgentelor se inregistreaza saptamanal o medie de trei cazuri care vin acuzand diverse afectiuni din cauza consumului unor droguri legale. "Majoritatea ajung la urgente din cauza ca au consumat sare de baie prizata sau salvie", a explicat Anca Cerghizan, director medical Spitalul Clinic Judetean Cluj, informează citynews.ro.

Fraţii Buzoianu au dat dulciurile pe energie. Transelectrica va primi în acest an cel mai mare transformator produs în România, realizat la Retrasib Sibiu, companie controlată în proportţe de 27,43% de clujenii Octavian şi Călin Buzoianu. Premierul Emil Boc a asistat ieri la punerea in funcţiune a celui mai mare transformator produs în Romania. Detalii în Monitorul de Cluj.
 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite