Amenzi de 15.000 de lei pentru traficul greu din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii Direcţiei Poliţiei Comunitare a Primăriei Cluj-Napoca au dat amenzi în valoare totală de peste 15.000 de lei unor şoferi care nu aveau autorizaţii de liber acces pentru a circula pe străzile municipiului cu camioane de marfă de mare tonaj.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Primăria Cluj-Napoca, amenzile au fost date în urma unui control care a avut loc în perioada 4 ianuarie - 2 februarie.

"Au fost încheiate 39 de procese-verbale de constatare a contravenţiei pentru efectuarea aprovizionării cu marfă, fără deţinerea de autorizaţii de liber acces eliberate de către Primăria Cluj-Napoca şi nerespectarea prevederilor legale privind oprirea autovehiculelor în vederea aprovizionării. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 15.600 de lei", se arată în comunicat.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei clujene, printr-o hotărâre a Consiliului Local a fost interzisă tranzitarea municipiului cu autovehicule de mare tonaj, iar reglementările prevăd obţinerea unor rovignete - autorizaţii de liberă trercere - , emise pe o zi, pe o săptămână, pe lună sau anual pentru traficul greu de aprovizionare cu marfă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite