CJPC Cluj a amendat compania Orange cu 10.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania de telefonie mobilă Orange a fost amendată cu 10.000 de lei de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (OJPC) Cluj, pentru comportament incorect cu consumatorii, după suspendarea unor cartele înainte de expirarea perioadei de valabilitate.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Biroul de Presă al CJPC Cluj, zeci de clujeni au semnalat la instituţie suspendarea serviciilor Prepay, achiziţionate de la Orange.

În urma verificărilor, comisarii CJPC Cluj au arătat că aceste servicii au fost suspendate în mod eronat, înaintea expirării perioadei de valabilitate a cartelelor Prepay.

„La baza acestui comportament incorect al operatorului economic au fost probleme de ordin tehnic, asumate de către reprezentanţii acestuia. Astfel, consumatorii, deşi au plătit pentru aceste servicii, s-au aflat în imposibilitatea utilizării resurselor alocate la activarea opţiunilor, fiindu-le lezate interesele economice. Pentru comportamentul incorect manifestat în relaţia cu consumatorii, operatorul economic a fost sancţionat cu amendă în valoare de 10.000 lei", se arată în comunicat.

Potrivit reprezentanţilor CJPC Cluj, de la începutul anului 2011 şi până în prezent, împotriva acestui prestator au fost înregistrate peste 50 de reclamaţii, vizând modalitatea de reziliere înaintea expirării perioadei contractuale, neconformităţile semnalate la terminalele mobile achiziţionate, facturarea eronată a serviciilor, toate reclamaţiile fiind soluţionate în favoarea petenţilor, acolo unde acestea s-au dovedit a fi întemeiate.

Vom reveni cu amănunte.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite