Cluj: Ambulanţă implicată într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Ambulanţă implicată într-un accident rutier
Cluj: Ambulanţă implicată într-un accident rutier

O ambulanţă care se îndrepta spre Cluj a fost implicată, în această dimineaţă, într-un accident petrecut pe DN 7, în zona localităţii Tărtăria din judeţul Alba.

Ambulanţa s-a ciocnit cu un autoturism care a încercat să evite coliziunea cu o altă ambulanţă aflată în misiune, o persoană fiind rănită în urma incidentului.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Alba, Iulia Haţegan, a declarat că o ambulanţă aflată în misiune, având pornite semnalele luminoase şi acustice, a intrat în depăşirea unei coloane de maşini, iar o maşină aflată pe contrasens a frânat brusc şi a tras la dreapta pentru a-i face loc, moment în care un alt autoturism care venea tot de pe contrasens nu a mai putut frâna şi pentru a evita coliziunea a intrat în colona de maşini lovind o altă ambulanţă care circula în coloană.

Potrivit sursei citate, ambulanţa implicată în accident nu era în misiune, se îndrepta spre Cluj şi nu transporta niciun pacient. În urma impactului, şoferul din autoturism a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Judeţean Alba.

Ambulanţa aflată în misiune a reuşit să treacă de zona accidentului fără să fie avariată.

În urma accidentului, circulaţia în zonă a fost blocată pe ambele sensuri, însă a fost reluată după circa o jumătate de oră.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite