Ambele echipe clujene au plecat în cantonament. Vezi loturile deplasate de cele două

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atât CFR, cât şi Universitatea, au plecat astăzi în primul cantonament al verii, unde vor pregăti noul sezon al Ligii I. Formaţiile de pe Someş au început în forţă campania de achiziţii şi există şanse mari ca şi alţi jucători să se alăture loturilor.

Ambele echipe au optat şi în acest an pentru Austria, care a devenit o gazdă obişnuită pentru majoritatea formaţiilor din prima ligă. Cei din Gruia vor efectua primul cantonament la Abtenau, în timp ce „Şepcile Roşii“ vor fi cantonate la Fieberbrunn.

Cinci achiziţii noi pentru CFR

CFR s-a mişcat bine pe piaţa transferurilor şi a reuşit să aducă deja cinci fotbalişti noi. Lionn, Camora, Renan, Ronny şi Sougou au plecat în această dimineaţă alături de echipă, iar în cantonament mai este aşteptat şi Weldon, al cărui transfer încă nu este finalizat în proporţie de 100%, precum şi un portar. Cel mai probabil, clujenii vor ajunge la un acord cu Mircea Bornescu, goal-keeper care a fost pus pe liber de Rapid. În primul stagiu de pregătire „vişiniii“ vor disputa patru amicale, cu adversari consideraţi inferiori.

În meciul inaugural, elevii lui Costa vor da piept cu amatorii de la Sportklub Bischofshofen, partidă care va avea loc miercuri, apoi vor întâlni pe SV Grodig, Apoel Nicosia şi SV Ried. În data de 3 iulie vor reveni în ţară, iar între 6 şi 15 iulie vor pleca din nou, de data aceasta la Kossen, unde vor disputa şi un turneu de pregătire alături de formaţii precum Omonia Nicosia, Dinamo Moscova şi SC Freiburg.
 
Ionuţ Badea mai vrea cel puţin trei jucători

Universitatea Cluj va efectua un singur stagiu de pregătire, iar acesta va avea loc în perioada 21 iunie-7 iulie, în localitatea Fieberbrunn. Echipa pregătită de Ionuţ Badea va disputa cel puţin cinci partide amicale, adversarii stabiliţi până acum fiind Dynamo Dresda, Victoria Plzen, Karpaty Lvov, Neftchi Baku şi Gaziantepspor. Până acum, Universitatea a transferat patru jucători, dar în Austria mai sunt aşteptaţi şi alţii, Costin Lazăr fiind foarte aproape de un acord cu echipa patronată de Florian Walter.

Achim, Szukala, Nicola şi Marinescu sunt numele noi care au făcut deplasarea alături de noua lor echipă. Antrenorul Ionuţ Badea a dezvăluit că şi-ar mai dori fotbalişti pe anumite posturi: „Sunt mai mulţi jucători pe care îi dorim pe mai multe roluri. Mergem în Austria pentru acest cantonament datorită temperaturilor din ţară. Meciurile amicale vor da anumite coordonate, mă interesează foarte mult ca echipa să aibă calitate în joc, consistenţă. Lotul pe care-l deplasăm numără 28 de jucători. Din punctul meu de vedere, mai trebuie un fundaş stânga, fundaş central şi un mijlocaş lateral“. Studenţii vor reveni în ţară pe data de 7 iulie.

Lotul deplasat de CFR Cluj

Portari: Nuno Claro, Mincă, Tiut
Fundaşi: Edimar, Panin, Maftei, Cadu, Rada, Diogo, Lionn, Ronny
Mijlocaşi: Sare, Kivuvu, Nicoară, Bastos, Peralta, Mureşan, Hora, Renan, Camora
Atacanţi: Sougou, Kapetanos, Negruţ, Buş, Batin, Bud

Lotul deplasat de „U“ Cluj

Portari: Matache, Popa, Boşneag
Fundaşi: Cucui, Szukala, Szilagyi, Pele, Abrudan, Bazzi, Unguruşan, Achim, Nicola, Buşcă
Mijlocaşi: Balde, Cojocnean, Cristea, Nasser, Mendy, Boştină, Păcurar, Voican, Marinescu, Ţene, Tobă
Atacanţi: Niculescu, Machado, Tony, Morar

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite