Amanta lui Paszkany cheltuieşte 1.500 de euro lunar pe frumuseţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anamaria Feher sfidează criza atunci când vine vorba de banii cheltuiţi pentru propria imagine. Clientă fidelă a unui salon de înfrumuseţare din Cluj, aceasta nu ezită să plătească chiar şi sume de 1.500 de euro pe lună

Arpad Paszkany are grijă ca prietena lui să arate mereu impecabil, mai ales că în ultima perioadă o ia cu el de fiecare dată. Frumoasa de numai 20 de ani este extrem de pasionată de dans, asta după ce în copilărie a practicat şi gimnastica ritmică la Palatul Copiilor. Deşi a renunţat oficial să danseze în cluburi, aceasta nu renunţă la pasiunea ei şi nu ezită să-şi etaleze formele de invidiat atunci când are ocazia, la petreceri sau baluri.

Pentru asta, Anamaria a devenit o clientă fidelă a unui salon de înfrumuseţare din oraş, pe care-l frecventează împreună cu mama şi cu sora sa.
„Ştiu că nu se zgârceşte niciodată când vine vorba că trebuie să-şi facă manichiura, să se coafeze sau să meargă la solar. Se răsfaţă şi mi se pare normal să fie aşa. Lumea spune să primeşte foarte mulţi bani de la iubitul ei, dar nu e chiar aşa. El nu-i oferă bani, doar cadouri scumpe şi tot felul de excursii sofisticate", a povestit o persoană apropiată de Anamaria.

În luna decembrie, tânăra a scos din buzunar frumoasa sumă de 1.500 de euro pentru a-şi impresiona iubitul de ocazia Sărbătorilor. Ultima oară, Arpad Paszkany a participat, împreună cu Anamaria, la ziua de naştere a lui Cătălin Măruţă, soţul cântăreţei Andra, una dintre cele mai bune prietene ale tinerei. Cele două s-au cunoscut în urmă cu aproape şase ani, când tânăra era membră a trupei de dans a Andrei, artistă originară din Câmpia-Turzii.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite