Alexandru Tomescu, atac la sponsorii Balului Operei din Cluj: „Vom dona onorariul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Violonistul Alexandru Tomescu a declarat înainte să-şi înceapă recitalul în cadrul Galei Laureaţilor Balului Operei, eveniment sponsorizat de Roşia Montană Gold Corporation, că îşi va dona onorariul din această cauză.

"Ne dezicem în mod clar de la Roşia Montană Gold Corporation. Din spirit de solidaritate pentru oamenii care apără acel loc, am decis că, atât eu, cât şi Toma Popovici să donăm onorariul din această seară pentru Campania <Salvaţi Roşia Montană>", a spus Alexandru Tomescu, chiar înainte de a-şi începe recitalul, în aplauzele prelungite ale clujenilor aflaţi în sală.

În replică, reprezentanţii Roşia Montană Gold Corporation, unul din sponsorii Balului Operei, au arătat un respect deosebit faţă de valoarea violonistului, fiind de părere că "fiecare are dreptul la opinie".

"Noi îl respectăm foarte mult pe Alexandru Tomescu, nu degeaba cântă la acest Stradivarius. Faptul că, totuşi, a acceptat să cânte în cadrul acestui eveniment arată că arta poate coexista cu economia şi investiţiile. Noi respectăm oricui dreptul la opinie", a declarat Ionuţ Tănase, manager pentru relaţiile cu autorităţile în cadrul Roşia Montană Gold Corporation.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite