Alex Păcurar: „U- CFR e ca Steaua-Dinamo. Sper ca suporterii să înţeleagă că meciul trebuie să se joace doar pe teren“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul celor de la „U“ Cluj, Alex Păcurar, spune că meciul cu rivala CFR este cel mai important, dar îi îndeamnă pe suporteri să-şi încurajeze echipele din stadion şi le atrage atenţia că partida trebuie disputată doar la nivelul gazonului

Alex Păcurar a crescut în curtea Universitîăţii şi cunoaşte foarte bine rivalitatea cu echipa din Gruia, CFR. Deşi a lipsit mai mulţi ani din oraşul natal, odată revenit îşi doreşte ca echipa lui să obţină un rezultat bun, iar pe suporteri îi îndeamnă la calm:

„Sunt clujean, născut în acest oraş şi ţinând cont de rivalitate, pot să spun că este cel mai important meci din campionat. Suporterii trebuie să înţeleagă că meciul trebuie să se joace doar pe teren. Ultimul meci în care am jucat şi eu s-a terminat 0-0 la ei acasă, este o partidă specială, e exact ca şi Steaua-Dinamo la Bucureşti. Domnul Cîrţu mi-a fost antrenor, am avut o relaţie mai mult cu bune, dar cred că ne-am făcut amândoi datoria pentru clubul unde eram la vremea respectivă“, a declarat fotbalistul revenit în curtea „Şepcilor Roşii“ în urmă cu aproximativ o lună.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite