Alex Păcurar: „Nu mai vorbesc de Steaua, voi da totul pentru Universitatea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Alexandru Păcurar, revenit la Universitatea Cluj, echipa care l-a crescut, a fost prezentat oficial astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă

Acesta a semnat un contract pe trei ani cu „alb-negrii” şi va purta tricoul cu numărul 10, care până acum a fost al lui Noe Acosta. Acesta spune că a ales cu sufletul, de aceea a revenit la echipa care l-a lansat ca şi fotbalist.

„Cu suporterii Universităţii tot timpul am avut o relaţie bună, aştept întâlnirea cu ei, pentru mine Steaua este un capitol închis şi nu mai vreau să discut despre asta. Jucătorii care am fost aduşi de Victor Piţurcă la Steaua simţeam că nu mai suntem doriţi acolo şi am considerat că acesta este pasul pe care trebuie să-l fac. Am primit ofertă să merg la Craiova, mi-a fost greu să-l refuz pe domnul Piţurcă, dar când a apărut această oportunitate, nu am stat pe gânduri”, a spus fotbalistul. Păcurar se va prezenta astăzi la antrenamentul noii sale echipe şi ar putea debuta chiar etapa viitoare, cu Gloria Bistriţa.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite