Alex Păcurar: „Îl respect pe nea' Piţi, dar Universitatea Cluj m-a crescut. Poate revin acasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Păcurar
Alexandru Păcurar

Mijlocaşul formaţiei Steaua, Alexandru Păcurar, este foarte aproape de a semna un contract cu Universitatea Cluj. Informaţia a fost confirmată de fotbalist, care nu exclude, însă, nici un transfer la Craiova

Universitatea Cluj este foarte aproape de a da o mare lovitură pe piaţa transferurilor. Mijlocaşul Stelei, Alex Păcurar, fotbalist crescut de Universitatea Cluj, ar putea reveni în curtea „Şepcilor Roşii“.

„Este posibil să semnez cu Universitatea, dar încă nu vă pot da un răspuns final. Când voi reuşi să ies din toată această situaţie creată în jurul meu, voi vorbi mai multe, atât de Steaua cât şi de alte lucruri. Pentru nea' Piţi am un respect deosebit şi m-am duce la Craiova, dar ştiu că există discuţii avansate cu Universitatea Cluj, echipa care m-a crescut. În aceste zile voi şti exact, să vedem dacă se înţeleg cluburile. Eu aş reveni la Universitatea“, a declarat fotbalistul pentru Adevărul.

Acesta a mai spus că golul superb marcat aseară în poarta Timişoarei îi dă o încredere sporită în forţele sale, dar ştie că o rămânere la Steaua este aproape exclusă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite