Aleile din Mănăştur, reabilitate pe o lungime de trei kilometri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria municipiului Cluj-Napoca a demarat o serie de investiţii şi în cartierul Mănăştur. Lucrările de amenajare aleilor din această zonă s-au desfăşurat în perioada aprilie - august 2011, timp în care au fost reabilitaţi circa 25.000 de mp de alei, trotuare şi accese între blocuri.

S-a intrat pe toate aleiile dintre blocurile cuprinse în cvartalele formate de marile bulevarde din cartierul Mănăştur. Printre aleile finalizate se numără aleea Micuş şi aleea Padin, str Grigore Alexandrescu – pe tronsonul între str Primăverii şi Ciobanului, dar şi str. Mehedinţi - numai parte a acesteia, str. Bucegi - cu toate aleile în spatele cinematografului, str. Govora (zona Kaufland) tronson între Calea Mănăştur şi str. Câmpului, str. Răvaşului şi str. Ciobanului.

E vorba de circa 3 kilometri de alei şi trotuare, cu lăţimi variabile, care pot fi de la 1 m la 15 metri, în părţile unde s-au amenajat şi parcări. În acest moment, serviciul public parcări face măsurătorile în vederea marcării locurilor, din estimări rezultând 200 de locuri de parcare nou înfiinţate. Valoarea lucrărilor este de 8.331.880 de lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite