Alb sau negru pentru “U” ?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Voleibaliştii Universităţii Cluj îşi joacă sâmbătă de la ora 17:00, la Sala Sporturilor „Horia Demian“, ultima şansă pentru calificarea în play-off. 

Formaţia condusă de Bogdan Tănase joacă împotriva ocupantei locului 5, Unirea Dej. Disputa de sâmbătă este decisivă pentru alb-negrii, întrucât bătalia pentru ultimul loc calificabil în play-off este aprigă. Pe lângă confruntarea propriu-zisă, pentru studenţi ar fi ideal ca CSM Bucureşti si CSMU Craiova, echipe angrenate în lupta pentru locul 8, să clacheze în ultima etapă a campionatului !

În timp ce egalitatea de puncte la 23 obligă clubul universitar să obţină toate cele trei puncte, pentru Unirea Dej, care deja şi-a asigurat locul în playoff, meciul de sâmbată este un antrenament benefic pentru confruntarea cu Baia Mare, de săptămâna viitoare. În cazul unei înfrângeri, pentru „U”-işti se poate spune că întreg sezonul a fost ratat. O eventuală victorie a studenţilor ar aduce la Cluj în runda inaugurală a playoff-ului ocupanta locului întâi, cel mai probabil Tomis Constanţa.





Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite