Al doilea târg de joburi pe Cluj Arena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul de Dezvoltare Managerială (CDM), fundaţia cu cea mai îndelungată practică din România în livrarea de programe de training şi consultanţă,  organizează azi, 4 iulie, între orele 9.00 şi 17.00, Târgul Locurilor de Muncă.

Clujenii care îşi caută un job pot merge azi, 4 iulie, pe Cluj Arena, la Târgul Locurilor de Muncă, al doilea eveniment de acest gen găzduit de stadionul din Cluj-Napoca. Potrivit site-ului organizatorilor - Centrul de Dezvoltare Managerială - la târg vor fi prezenţi reprezentanții mai multor companii de renume precum: Banca Transilvania, Eureko, Fujikura Automotive, Genpact, Leoni Bistrița, Sykes, Tenaris etc.

CDM există din 1 octombrie 1994 şi are statutul de fundaţie din mai 1995. Centrul are ca fondatori pe: Ambasada Marii Britanii la Bucureşti, Banca Transilvania, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Cluj, Consiliul Judeţean Cluj, Leumi Bank, Universitatea Babeş-Bolyai şi Universitatea Tehnică.

Din 1997, Centrul de Dezvoltare Managerială este afiliat la Roffey Park Management Institute, una din cele mai prestigioase instituţii de management din Europa, cu experienţă în transformarea organizaţiilor de peste 60 de ani, potrivit www.cdm.ro.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite