Agresorul elevului de la Colegiul de Industrie Alimentară riscă exmatricularea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prietenii spun că Valentin Mocanu a folosit cuţitul doar pentru a se apăra de cei cinci tineri veniţi să-l bată
Prietenii spun că Valentin Mocanu a folosit cuţitul doar pentru a se apăra de cei cinci tineri veniţi să-l bată

Tânărul înjunghiat cu un cuţit de un elev al Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din cartierul Gheorgheni este internat la Clinica Chirurgie I şi se află în afara oricărui pericol. Cât îl priveşte pe elevul agresor, Inspectoratul Şcolar Cluj a început o anchetă şi nu exclude varianta exmatriculării.

Alexandru Maghiar, tânărul de 22 de ani, care a fost tăiat cu cuţitul ieri într-o încăierare în faţa Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară, a fost dus de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal la Clinica de Chirurgie I, unde va rămâne internat până se vindecă. „Tânărul este în afara oricărui pericol. Se află sub supravegherea medicilor şi va rămâne internat cât va fi nevoie", afirmă Constantin Ciuce, directorul de la Chirurgie I.

Bătaie cu răngi, cuţite şi chei franceze în faţa Colegiului de Industrie Alimentară din Cluj

Conducerea Inspectoratului Şcolar Cluj spune că a început o anchetă. „După raport vedem ce sancţiuni i se va aplica elevului implicat. Nu este exclus ca una dintre posibilele sancţiuni să fie exmatricularea, însă decizia aparţine scolii", susţine inspectorul şcolar general Anca Hodorogea.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite