Cluj: Agenţii de poliţie au sindicat şi la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Agenţii de poliţie au sindicat şi la Cluj
Cluj: Agenţii de poliţie au sindicat şi la Cluj

Judecătoria Cluj a constatat astăzi că Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP) este reprezentativ şi la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj

Judecătoria Cluj a constatat astăzi că Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP) este reprezentativ şi la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.


Agentul şef Constantin Mandache, angajat la Secţia VI Zorilor a IJP, preşedintele filialei clujene a SNAP ne-a explicat de ce a fost nevoie de această acţiune la Judecătorie.

„Am cerut conducerii IPJ zile libere şi birou pentru sindicat, dar ne-au spus că nu suntem reprezentativi. Acum suntem”, ne-a spus Mandache.

Odată cu obţinerea reprezentativităţii în instanţă, conducerea SNAP are şi o listă de revendicări de transmis conducerii IPJ. Este vorba de orele suplimentare neplătite, banii de chirii întârziaţi.

„Înţelegem criza prin care trece ţara, dar măcar să ne dea alte zile libere în locul celor lucrate suplimentar”, ne-a mai spus Mandache.


Biroul Teritorial al SNAL numără în prezent peste 200 de membri, afiliaţi la Federaţia Sindicatelor Funcţionarilor Publici Publisind. Acesta se va ocupa de respectarea drepturilor subofiţerilor din structura clujeană a Poliţiei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite