Află cum modifică lucrările la linia de tramvai circulaţia în Mănăştur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia rutieră în cartierul Mănăştur s-a modificat, începând de astăzi, ca urmare a începerii lucrărilor de reabilitare a liniei de tramvai, pe tronsonul Bucium-Calvaria. Primele restricţii de circulaţie au fost impuse pe strada Primăverii şi vor fi valabile până în 1 octombrie.

Din cauza îngustării părţii carosabile prin ocuparea a şapte metri, unde a fost amplasat şantierul, nu se vor mai permite oprirea, staţionarea şi parcarea pe strada Primăverii. Şoferii care nu vor ţine cont de restricţie riscă sancţiuni, respectiv ridicarea autovehiculelor.

Clujul, în faţa celui mai mare proiect de infrastructură

Au început lucrările la linia de tramvai

Toate locurile de parcare cu abonament de pe strada Primăverii au fost desfiinţate temporar, pe tronsonul cuprins între strada Izlazului şi Podul Calvaria. De asemenea, au fost suspendate temporar şi standurile de taxi din zona Clăbucet, la intersecţia cu strada Răvaşului, şi din zona staţiei de carburanţi MOL.

Staţiile de transport în comun se vor muta, astfel încât să se poată asigura în dreptul staţiei o bandă de circulaţie pe sens. Astfel, se relocă temporar următoarele staţii de transport în comun:

- ultima staţie la venirea dinspre centru spre strada Bucium se mută cu circa 100 de metri către intersecţia străzilor Primăverii cu Bucium;
- staţia pe sensul de venire dinspre centru din zona aleii Rucăr (Pritax) se retrage înainte de intersecţia cu strada Grigore Alexandrescu;
- staţia autobuzului de transfer de la Podul Calvaria se va amplasa lângă refugiul de tramvai;
- staţia de tramvai de la nodul Calvaria va fi amplasată adiacent insulei de spaţiu verde care delimitează cele două sensuri de circulaţie de pe strada Primăverii.

Noile reglementări de circulaţie vor fi materializate prin semnalizare rutieră adecvată.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite